Bootcamp

BOOTCAMP VOOR BEDRIJVEN

Kom in beweging op je werk! Onder begeleiding van een ervaren bootcamp trainer geeft Stadsfruit een toegankelijke groepstraining op het werk. De bootcamp les is geschikt voor ieder niveau. Ook aan een basisconditie kunnen we werken.

We brengen het grootste gedeelte van de dag zittend door in een onnatuurlijke omgeving vol ongezonde verleidingen. Funest voor je creativiteit en prestaties. Tijd om in beweging te komen!

De bootcamp voor bedrijven is een spierversterkende groepstraining met het doel om kracht en uithouding te verbeteren. Een teambuilding activiteit met als resultaat fitte en productieve collega’s en meer samenhorigheid. Een win-win dus!

“Exercise is the key not only to physical health but to peace of mind.”

– Nelson Mandela

Bootcamp voor bedrijven

Boek een Bootcamp op het werk!

WERKWIJZE

Bedrijfsbootcamp is een actieve groepstraining die zowel in de buitenlucht als binnen in een geschikte ruimte wordt gegeven op het werk. De bootcamp training wisselt conditie en kracht oefeningen af waarbij er voornamelijk met het eigen lichaamsgewicht wordt getraind. Denk bijvoorbeeld aan lunches, jumping jacks en squats. Hoe zit het met jouw uithoudingsvermogen? Wij zorgen voor de nodige motivatie!

Wist je dat gezonde aanpassingen op de werkvloer kunnen leiden tot lager ziekteverzuim maar ook tot meer voldoening, hogere motivatie en minder verloop? Kies ook voor meer vitaliteit op de werkvloer!

Teambuilding

Het feit dat deze activiteit in groepsverband wordt uitgevoerd en sommige oefeningen in duo’s, maakt de bootcamp voor bedrijven een perfect teambuilding uitje. Onze instructeurs maken er een feestje van! Doordat intensiteit en tempo variëren is de bootcamp echt toegankelijk voor ieder niveau.

Stadsfruit biedt verschillende bootcamp sessie aan qua intensiviteit en duur. In overleg in workout kleding of gewoon in bedrijfskleding.

 

Bootcamp voor Bedrijven

Boek nu een Bootcamp op het werk!

PRIJZEN

Heb je interesse in bootcamp voor bedrijven? Neem contact met ons op voor het bespreken van je wensen en de mogelijkheden. Dan bieden wij een offerte op maat aan.

Uiteraard is het mogelijk om bootcamp in combinatie met onze andere healthy concepts uit te voeren. Sluit de bootcamp af met een heerlijk gezonde juice of smoothie. We kunnen ook een gehele dag in het kader van gezondheid en vitaliteit op jouw werk organiseren. Bekijk hiervoor Healthy Work Day.

Bootcamp voor Bedrijven

Boek nu een Bootcamp op het werk!

VITALITEIT OP HET WERK

 • BOOTCAMP

  Een leuke en energieke bootcamp les onder begeleiding van een professionele leraar.

 • YOGA

  Voor de mentale rust is yoga de activiteit bij uitstek. Een combinatie van beweging, ademhaling en ontspanning.

 • MASSAGE

  Voor de ultieme ontspanning een heerlijke stoelmassage die helpt om de spieren te ontspannen.

 • SMOOTHIEBAR / JUICEBAR

  Heerlijk genieten van gezonde juices of smoothies, vers gemaakt met fruit, groentes, verse kruiden en eventueel superfoods.

 • HEALTHY SALADES

  Kies voor een gezonde lunch in de vorm van lekkere en gezonde salades.

image
https://stadsfruit.nl/wp-content/themes/blake-1/
https://stadsfruit.nl//
#f58233
style1
scroll
Laad posts...
/home/u81218p75959/domains/stadsfruit.nl/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://stadsfruit.nl/wp-content/themes/blake-1
on
yes
yes
off
Enter your email here
on
off