Cocktails

COCKTAILBAR HUREN

Stadsfruit verzorgt de catering van cocktails (met en zonder alcohol) op elke gewenste locatie. Onze mooie cocktailbar huren, geeft een extra feestelijke tintje aan jouw evenement. Onze bartenders maken er zeker een feestje van! Cocktailbar huren voor:

Bedrijven | Beurzen | Bruiloften | (Food) Festivals| Winkels | Markten

Onze bartenders mixen de lekkerste cocktails met verse ingrediënten voor jouw gasten in elkaar.

Met keuze uit een heerlijk fruitige cocktailkaart bestaande uit zowel de klassieke mojito’s en daquiri’s als de iets exotischere creaties zoals een pittige Moscow Mule Cranberry. Liever geen alcohol? Blijf lekker fris en fruitig met onze mocktails (0% alchohol). Net zo lekker als de alcoholische variant.

Cheers to the good life!

“Never, ever underestimate the importance of having fun”

-Randy Pausch

WERKWIJZE

Stadsfruit verzorgt cocktail catering op locatie inclusief cocktailbar, materiaal, bartenders, heerlijke verse ingrediënten en gezonde uitstraling. Onze mobiele cocktailbar vormt een feestelijke eyecather voor elk evenement. Van jou hebben we slechts een standplaats en elektriciteit nodig. Wij zorgen voor de rest!

Stadsfruit mixt cocktails ter plekke vers in elkaar. Een stukje beleving want wat is er nou leuker (en lekkerder!) dan een vers bereide cocktail? Voor de cocktails gebruiken we verschillende soorten fruit (sap) en verse kruiden zoals munt of basilicum. Voor de mocktails ruilen we de alcohol in voor heerlijke sappen, frisdrank en / of bruisend water.

Zijn er specifieke wensen op het gebied van kleur, smaak of ingrediënten of heeft jouw evenement een bepaald thema? Laat het ons weten en wij denken graag met je mee!

Wij serveren cocktails in zowel bioplastic bekers als mooi glaswerk. Natuurlijk is het mogelijk om de cocktailbar te personaliseren. Bekijk de branding opties (menu links).

COCKTAILBAR

Bij Stadsfruit kun je een cocktailbar huren voor elk soort evenement. Onze mobiele cocktailbarren zijn uit te breiden en komen in verschillende soorten, stijlen en maten. Vertel ons je wensen rondom het evenement en wij adviseren je graag. Op verzoek kunnen wij ook een cocktailbar op maat maken.

BEURSCATERING

Op een beurs wil je opvallen en zoveel mogelijk aandacht trekken. Dit kan met onze cocktailbar op jouw beursstand! Cocktails en Mocktails zijn een heerlijke traktatie en de cocktailbar is een echte publiekstrekker.

Onze bartenders creëren de lekkerste mixes waarbij zowel de smaak als de looks voorop staan. De cocktails worden vers bereid op locatie vanuit een mooie cocktailbar of vanuit jouw eigen bar. Bedrukking van een logo op onze producten is uiteraard mogelijk (zie branding menu links).

Voordelen van een cocktailbar op je beursstand:

Publiekstrekker

Een cocktailbar trekt bewezen meer bezoekers naar je stand.

Gastvrij

Verwelkom je gasten (lees: potentiële klanten) met een gezonde mocktail en creëer een opening voor een gesprek.

Meer tijd

Bezoekers blijven gemiddeld langer op de stand.

Beleving

Het maken van verse mocktails creëert reuring en zorgt voor een leuke sfeer op je stand.

Gezond

Het is slim om je bedrijf te associëren met gezonde producten.

Branding

Zichtbaarheid is key! Zowel de cocktailbar, bekers als kleding zijn te branden met jouw logo.

BRANDING

Stadsfruit begrijpt dat zichtbaarheid key is voor bedrijven. Daarom bieden we verschillende branding opties bij onze cocktail catering aan. Zowel de cocktailbar, de bekers als de kleding kunnen worden voorzien van jouw logo of slogan.

Maakt de cocktailbar deel uit van een grotere marketingcampagne? Dan ben je bij Stadsfruit aan het juiste adres! Er zijn natuurlijk tal van manieren om de cocktails en cocktailbar te integreren met jouw thema of bedrijf. Denk aan slogans, kleuren, smaken etc. Elk evenement is natuurlijk uniek dus vertel ons je wensen en dan denken we graag met je mee!

PRIJZEN

Elk evenement is uniek en daarom maken we graag een offerte op maat voor je! Om zo snel mogelijk een passende offerte op te kunnen sturen hebben we de volgende informatie van je nodig;

  • Hoeveel cocktails wil je afnemen? Dit kan een schatting zijn waarbij we eventueel een uitloop naar een bepaald aantal afspreken.
  • Hoelang wil je dat we bij jou op locatie staan?
  • Waar en wanneer vind het evenement plaats?

Als je bovenstaande informatie inclusief specifieke wensen zo volledig mogelijk doorgeeft, ontvang je meestal binnen één werkdag een offerte. Wil je eerst even overleggen kan dat natuurlijk ook.

Stuur je email naar info@stadsfruit.nl Of bel naar 030 277 2346

Cocktailbar huren Stadsfruit

Cocktailbar huren

Huur een cocktailbar voor jouw evenement!

OVERZICHT CATERING


Logo Smoothies

Stadsfruit heeft de lekkerste smoothies voor je samengesteld die je gezondheid, vitaliteit en energie een boost geven.

Logo Juices

Wij toveren vers fruit, groente en kruiden om tot heerlijk gezonde juices met levendige kleuren en unieke smaak.

Logo Cocktails

Onze bartenders mixen de lekkerste cocktails en mocktails (0% alcohol) met verse ingrediënten in elkaar. Heerlijk fris en fruitig!

Logo Lemonades

Lemonades zijn een gezond en zeer lekker alternatief voor alcohol op een evenement of feestje.

Logo Fruit

Onze vrolijke fruitbar in combinatie met de levendige kleuren en geuren van fruit vormen een gezonde eyecather voor elk evenement.

Logo salades

Verras je gasten met lekkerste en gezondste salades van Stadsfruit met fruit en groente in de hoofdrol.

image
https://stadsfruit.nl/wp-content/themes/blake-1/
https://stadsfruit.nl//
#f58233
style1
scroll
Laad posts...
/home/u81218p75959/domains/stadsfruit.nl/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://stadsfruit.nl/wp-content/themes/blake-1
on
yes
yes
off
Enter your email here
on
off