Juices

JUICEBAR HUREN

Juices zijn helemaal hot en passen perfect in de huidige gezondheidstrend. Vanuit een unieke juicebar verzorgt Stadsfruit de catering van juices op elke gewenste locatie:

Bedrijven | Beurzen | Bruiloften | (Food) Festivals |

Met een juicer persen we vers fruit, groente en verse kruiden zoals munt of bascilicum, om tot een heerlijke gezonde sap. Wij hebben de lekkerste mixes voor je samengesteld die naast de nodige vitamines en mineralen ook levendige kleuren en unieke smaak opleveren.

Ga jij voor de verrassende combinatie van gember, appel, citroen en biet of een groene variant met komkommer, peer, munt en bleekselderij. Geen toegevoegde suikers maar puur natuur: keeping it healthy!

“Let food be thy medicine and medicine be thy food”

- Hippocrates

WERKWIJZE

Stadsfruit verzorgt juice catering inclusief juicebar, materiaal, enthousiast personeel, heerlijke ingrediënten en gezonde uitstraling. Onze mobiele juicebar vormt een gezonde eyecather voor elk evenement. Van jou hebben we slechts een standplaats en elektriciteit nodig. Wij zorgen voor de rest!

Onze sappen worden vers geperst. Zo behoud je zoveel mogelijk, voedingsstoffen, vitamines en mineralen en bieden we ook een stukje beleving voor je gasten. Wat is er nou leuker en gezonder dan een vers bereide sap?

Stadsfruit serveert cold-pressed juices met de heerlijkste combinaties van fruit, groente en kruiden die jouw gezondheid een boost geven. Zijn er specifieke wensen op het gebied van kleur, smaak of ingrediënten? Laat het ons weten, wij denken graag met je mee! Bekijk ook onze branding opties (menu links).

Wij serveren juices in bio plastic bekers van verschillende maten en bieden glaswerk als optie aan. Een super leuke optie zijn juice shots: juices gepresenteerd in reageerbuisjes die je in één keer achterover gooit. Bottoms up!

JUICEBAR

Bij Stadsfruit kan je een juicebar huren voor elk soort evenement. Onze mobiele juicebarren zijn uit te breiden en komen in verschillende soorten, stijlen en maten. Vertel ons je wensen rondom het evenement en wij adviseren je graag. Op verzoek kunnen wij ook een juicebar op maat maken.

BEURSCATERING

Op een beurs wil je de aandacht van zoveel mogelijk bezoekers trekken. Hoe beter dan met verse juices gemaakt op jouw beursstand. Onze heerlijke juices zijn een welkome verfrissende traktatie en de juicebar is een echte publiekstrekker.

Juices maken en serveren wij vanuit een mooie juicebar of vanuit je eigen bar. Alles wordt vers bereid voor de neus van jouw gasten. Zo creëren we een stukje beleving en is de juice op z’n lekkerst en gezondst! Bedrukking van een logo op onze producten is uiteraard mogelijk (zie branding menu links).

Voordelen van een juicebar op je beursstand:

Publiekstrekker

Een juicebar trekt bewezen meer bezoekers naar je stand.

Gastvrij

Verwelkom je gasten (lees: potentiële klanten) met een gezonde juice en creëer een opening voor een gesprek.

Meer tijd

Bezoekers blijven gemiddeld langer op de stand.

Beleving

Het maken van verse juices creëert reuring en zorgt voor een leuke sfeer op je stand.

Gezond

Het is slim om je bedrijf te associëren met gezonde producten.

Branding

Zichtbaarheid is key! Zowel de juicebar, bekers als kleding zijn te branden met jouw logo.

BRANDING

Stadsfruit begrijpt dat zichtbaarheid key is voor bedrijven. Daarom bieden we verschillende branding opties bij onze juice catering aan. Zowel de juicebar, de bekers als de kleding kunnen worden voorzien van jouw logo of slogan.

Maakt de juicebar deel uit van een grotere marketingcampagne? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Er zijn natuurlijk tal van manieren om de juices en juicebar te integreren met jouw thema / bedrijf. Denk aan slogans, kleuren, smaken etc. Een aantal voorbeelden van slogans die onze klanten hebben gebruikt:

Do you feel the energy?

Een gezonde start

De perfecte (marketing) mix

Elk evenement is natuurlijk uniek dus vertel ons je wensen en dan denken we graag met je mee!

PRIJZEN

Elk evenement is uniek en daarom maken we graag een offerte op maat voor je! Om zo snel mogelijk een passende offerte op te kunnen sturen hebben we de volgende informatie van je nodig;

  • Hoeveel juices wil je afnemen? Dit kan een schatting zijn waarbij we eventueel een uitloop naar een bepaald aantal afspreken.
  • Hoelang wil je dat we bij jou op locatie staan?
  • Waar en wanneer vindt het evenement plaats?

Als je bovenstaande informatie inclusief specifieke wensen zo volledig mogelijk doorgeeft, ontvang je meestal binnen één werkdag een offerte. Wil je eerst even overleggen kan dat natuurlijk ook.

Stuur je email naar info@stadsfruit.nl
Of bel naar 030 227 2346

Stadsfruit- Juicebar huren

Juicebar huren

Huur een juicebar voor jouw evenement!

OVERZICHT CATERING


Logo Smoothies

Stadsfruit heeft de lekkerste smoothies voor je samengesteld die je gezondheid, vitaliteit en energie een boost geven.

Logo Juices

Wij toveren vers fruit, groente en kruiden om tot heerlijk gezonde juices met levendige kleuren en unieke smaak.

Logo Cocktails

Onze bartenders mixen de lekkerste cocktails en mocktails (0% alcohol) met verse ingrediënten in elkaar. Heerlijk fris en fruitig!

Logo Lemonades

Lemonades zijn een gezond en zeer lekker alternatief voor alcohol op een evenement of feestje.

Logo Fruit

Onze vrolijke fruitbar in combinatie met de levendige kleuren en geuren van fruit vormen een gezonde eyecather voor elk evenement.

Logo salades

Verras je gasten met lekkerste en gezondste salades van Stadsfruit op jouw evenement.

image
https://stadsfruit.nl/wp-content/themes/blake-1/
https://stadsfruit.nl//
#f58233
style1
scroll
Laad posts...
/home/u81218p75959/domains/stadsfruit.nl/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://stadsfruit.nl/wp-content/themes/blake-1
on
yes
yes
off
Enter your email here
on
off