Lemonades

LEMONADEBAR HUREN

Al eens gedacht aan het serveren van lemonades op jouw evenement? Stadsfruit verzorgt de catering van lemonades op elke gewenste locatie:Bedrijven | Beurzen | Bruiloften | (Food) Festivals | Winkels |

Lemonades; een gezond en zeer lekker alternatief voor alcohol op een feestje. Met een heerlijke pure fruitsiroop als basis, maken we onze lemonades af met spa rood of blauw, vers fruit en kruiden. Dit fruitige water stilt de dorst, verkoelt en is gezond. Ga jij voor de klassieke sinaasappel, munt of de verfrissende watermeloen limonade?

Lemonades schenken we vers op locatie of zijn ook zeer geschikt als zelfservice wanneer gepresenteerd in grote Kilner Jars. Een echte eyecather op jouw evenement.

“A healthy outside starts from the inside”

- Robert Urich

WERKWIJZE

Stadsfruit verzorgt lemonade catering inclusief lemonadebar, materiaal, enthousiast personeel, heerlijke ingrediënten en gezonde uitstraling. Onze mobiele lemonadebar vormt een gezonde eyecatcher voor elk evenement.

Stadsfruit serveert lemonades met de heerlijkste combinaties van fruit en kruiden die jouw gezondheid een boost geven. Met alleen natuurlijke ingrediënten creëren we eenvoudig verrassende smaakcombinaties. No sugar needed! En door verse fruit en kruiden toe te voegen maken we van de verse lemonades een echte eyecatcher.

Zijn er specifieke wensen op het gebied van kleur, smaak of ingrediënten? Laat het ons weten want wij denken graag met je mee! Bekijk ook onze branding opties (menu links).

Wij serveren lemonades in bioplastic bekers (verschillende maten) en bieden glaswerk als optie aan.De lemonades worden vers op locatie bereid vanuit een lemonadebar, zoals een cocktail. Ook is het mogelijk om de lemonades in grote Kilner Jars te presenteren.

SMOOTHIEBAR

Bij stadsfruit kun je een lemonadebar huren voor elk soort evenement. Onze mobiele lemonadebarren zijn uit te breiden en komen in verschillende soorten, stijlen en maten. Vertel ons je wensen rondom het evenement en wij adviseren je graag. Op verzoek kunnen wij ook een lemonadebar op maat maken.

BEURSCATERING

Wil je op een beurs zoveel mogelijk opvallen en de bezoekers op een leuke manier naar jouw stand trekken? Kies dan voor onze lemonadebar! Verse lemonades zijn een heerlijke verfrissende traktatie op beurzen en de lemonadebar een echte publiekstrekker.

Stadsfruit serveert de lekkerste lemonades vanuit onze mooie lemonadebar of vanuit je eigen bar. Een gezond alternatief op, frisdrank, alcohol en zoetigheden die standaard worden aangeboden op een beurs. Het personaliseren van onze producten met jouw logo is uiteraard mogelijk (zie branding menu links).

Voordelen van lemonades op je beursstand:

Publiekstrekker

Een lemonadebar trekt bewezen meer bezoekers naar je stand.

Gastvrij

Verwelkom je gasten (lees: potentiële klanten) met een heerlijke limonade en creëer een opening voor een gesprek.

Meer tijd

Bezoekers blijven gemiddeld langer op de stand.

Beleving

Het maken van verse smoothies creëert reuring en zorgt voor een leuke sfeer op je stand.

Gezond

Het is slim om je bedrijf te associëren met gezonde producten.

Branding

Zichtbaarheid is key! Zowel de lemonadebar, bekers als kleding zijn te branden met jouw logo.

BRANDING

Stadsfruit begrijpt dat zichtbaarheid key is voor bedrijven. Daarom bieden we verschillende branding opties bij onze lemonadecatering aan:
– Logo op lemonade bekers
– Logo op lemonadebar
– Logo op kleding

– Gepersonaliseerd menu (in huisstijl)

Maakt de lemonadebar deel uit van een grotere marketingcampagne? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Er zijn natuurlijk tal van manieren om de lemonades en lemonadebar te integreren met jouw bedrijf of thema. Denk aan slogans, kleuren, smaken etc.

Elk evenement is natuurlijk uniek dus vertel ons je wensen en dan denken we graag met je mee!

PRIJZEN

Een lemonadebar huren voor jou evenement? Elk evenement is uniek en daarom maken we graag een offerte op maat voor je! Om zo snel mogelijk een passende offerte op te kunnen sturen hebben we de volgende informatie van je nodig;

  • Hoeveel lemondes wil je afnemen? Dit kan een schatting zijn waarbij we eventueel een uitloop naar een bepaald aantal afspreken.
  • Hoelang wil je dat we bij jou op locatie staan?
  • Waar en wanneer vindt het evenement plaats?

Als je bovenstaande informatie inclusief specifieke wensen zo volledig mogelijk doorgeeft, ontvang je meestal binnen één werkdag een offerte. Wil je eerst even overleggen kan dat natuurlijk ook.

Stuur je email naar info@stadsfruit.nl Of bel naar 030 227 2346

Lemonadebar huren Stadsfruit

Lemonadebar huren

Een lemonadebar huren voor jouw evenement!

OVERZICHT CATERING

null

Wij hebben de lekkerste smoothies voor je samengesteld die je gezondheid, vitaliteit en energie een boost geven.

Juices

Met een juicer persen we vers fruit, groente en kruiden om tot een heerlijke gezonde sap.

Logo Cocktails

Onze bartenders mixen de lekkerste cocktails en mocktails (0% alcohol) met verse ingrediënten in elkaar. Heerlijk fris en fruitig!

Logo Lemonades

Lemonades zijn een gezond en zeer lekker alternatief voor alcohol op een evenement of feestje.

Logo Fruit

Onze vrolijke fruitbar in combinatie met de levendige kleuren en geuren van fruit vormen een gezonde eyecather voor elk evenement.

Logo salades

Verras je gasten met lekkerste en gezondste salades van Stadsfruit met fruit en groente in de hoofdrol.

image
https://stadsfruit.nl/wp-content/themes/blake-1/
https://stadsfruit.nl//
#f58233
style1
scroll
Laad posts...
/home/u81218p75959/domains/stadsfruit.nl/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://stadsfruit.nl/wp-content/themes/blake-1
on
yes
yes
off
Enter your email here
on
off