Massage

MASSAGE VOOR BEDRIJVEN

Massage is de ultieme manier van ontspanning. Vooral op het werk met verhoogde kans op stress en spanningen is het belangrijk om momenten van ontspanning in te lassen. Stadsfruit komt daarom langs op het werk om heerlijke stoelmassages te verzorgen.

Stoelmassage

Onze massages op het werk verzorgen we vanuit een speciale massagestoel waarbij we door de kleren heen masseren. Tijdens de stoelmassage worden de nek, rug, schouders, armen en eventueel het hoofd gemasseerd. Dit zorgt niet alleen voor ontspanning van de spieren, maar ook voor rust in het hoofd. Zo kan je de werkdag weer met nieuwe energie aan!

“If you have no time to rest, it’s exactly the right time”

– Mark Twain

Massage voor bedrijven

Boek een ontspannende stoelmassage op het werk!

WERKWIJZE

Stoelmassage

Onze massages voor bedrijven zijn laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. Je kleren blijven gewoon aan, dus geen ongemakkelijke situaties met collega’s..! Door middel van een stoelmassage geeft onze masseur/masseuse je een heerlijk ontspannende massage van de nek, rug, schouders, armen en eventueel het hoofd.

Door een stoelmassage zullen de spieren zich ontspannen, eventuele blokkades worden opgeheven en de doorbloeding gestimuleerd raken. Hierdoor wordt ook de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam bevordert. Naast lichamelijke ontspanning zorgt een massage ook voor mentale rust. Zo kan je er fit en met nieuwe energie tegenaan!

De stoelmassage voor bedrijven duurt 10 tot 30 minuten, afhankelijk van het aantal personen en de beschikbare tijd.

Massage voor bedrijven

Boek een stoelmassage op het werk!

STOELMASSAGE OP BEURZEN

Creëer extra aandacht in je beursstand en verwen je gasten met een heerlijke massage. Het aanbieden van stoelmassages is erg populair op beurzen en geeft een blijk van waardering voor je gasten (lees: potentiële klanten).

Stadsfruit begrijpt dat zichtbaarheid key is voor bedrijven. Daarom bieden we  branding opties bij onze stoelmassage aan. De kleding van de masseur / masseuse kan worden voorzien van jouw logo of slogan.

Maakt de stoelmassage deel uit van een grotere marketingcampagne? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Vertel ons je wensen en we denken graag met je mee!

Massage voor bedrijven

Boek een stoelmassage op het werk!

PRIJZEN

Heb je interesse in massage voor bedrijven? Neem contact met ons op voor het bespreken van je wensen en de mogelijkheden. Dan bieden wij een offerte op maat aan.

Uiteraard is het mogelijk om massage in combinatie met onze andere healthy concepts uit te voeren. Sluit de stoelmassage bijv. af met een heerlijk gezonde juice of smoothie. Of laat ons een gehele dag in het kader van gezondheid en vitaliteit op jouw werk organiseren: Healthy Work Day

Massage voor Bedrijven

Boek een stoelmassage op het werk!

VITALITEIT OP HET WERK

 • BOOTCAMP

  Een leuke en energieke bootcamp les onder begeleiding van een professionele leraar.

 • YOGA

  Voor de mentale rust is yoga de activiteit bij uitstek. Een combinatie van beweging, ademhaling en ontspanning.

 • MASSAGE

  Voor de ultieme ontspanning een heerlijke stoelmassage die helpt om de spieren te ontspannen.

 • SMOOTHIEBAR / JUICEBAR

  Heerlijk genieten van gezonde juices of smoothies, vers gemaakt met fruit, groentes, verse kruiden en eventueel superfoods.

 • HEALTHY SALADES

  Kies voor een gezonde lunch in de vorm van lekkere en gezonde salades.

image
https://stadsfruit.nl/wp-content/themes/blake-1/
https://stadsfruit.nl//
#f58233
style1
scroll
Laad posts...
/home/u81218p75959/domains/stadsfruit.nl/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://stadsfruit.nl/wp-content/themes/blake-1
on
yes
yes
off
Enter your email here
on
off