Salades

SALADEBAR HUREN

Verras je gasten met lekkere en gezonde salades op jouw evenement. Stadsfruit verzorgt de catering van gezonde salades vanuit een healthy saladebar op elke locatie:

Bedrijven | Beurzen | Bruiloften | (Food) Festivals | Winkels | Markten

Salades geserveerd in bowls zijn de foodtrend van 2017 en ook nog eens hét gezonde gerecht bij uitstek. Onze salades zijn een samenstelling van verse ingrediënten met groente, fruit in de hoofdrol, gecombineerd met granen, zaden en peulvruchten. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke linzensalade met verse aardbeien, blauwe bessen, walnoten en biet. Of een salade met pompoen, bulgur, spinazie en pecannoten.

Onze salades passen zich aan het seizoen aan.

“A healthy outside starts from the inside”
- Robert Urich

WERKWIJZE

Stadsfruit verzorgt de catering van gezonde salades op locatie inclusief saladebar, materiaal, enthousiast personeel, heerlijke ingrediënten en gezonde uitstraling. Onze mobiele saladebar vormt een gezonde eyecather voor elk evenement.

Op locatie worden de salades vers door onze chefs samengesteld. De beleving van het live maken van de salades geeft uw evenement een extra culinaire dimensie! We serveren onze gezonde salades in bowls. Saladebowls zijn de hype van dit moment. Niet alleen vanwege hun voedzame eigenschappen maar ook vanwege hun looks.

De healthy salades van Stadsfruit worden samengesteld door onze voedingsdeskundige Ella Zondo. Zij zorgt ervoor dat onze salades een evenwichtige combinatie van verse ingrediënten vormen, die je gezondheid en energie een boost geven. De basis van onze salades vormt een groente aangevuld met fruit, een graan (couscous, bulgur, quinoa), noten en zaden, eventueel peulvruchten (bonen, linzen) of eiwitten en afgemaakt met een dressing of dip. Heerlijk gezond!

Natuurlijk is het mogelijk onze producten te voorzien van jouw logo. Bekijk onze branding opties (menu links).

SALADEBAR

Bij Stadsfruit kun je een saladebar huren voor elk soort evenement. Onze mobiele barren zijn uit te breiden en komen in verschillende soorten, stijlen en maten. Vertel ons je wensen rondom het evenement en wij adviseren je graag. Op verzoek kunnen wij ook een saladebar op maat maken.

BEURSCATERING

Op een beurs wil je de aandacht van zoveel mogelijk bezoekers trekken. Kies daarom voor onze healthy saladebar! Onze salades zijn een gezonde traktatie voor jouw gasten en de saladebar een echte publiekstrekker.

Onze chefs maken de lekkerste saladebowls vers vanuit onze mooie saladebar of vanuit je eigen bar. Een gezond alternatief op zoetigheden die standaard worden aangeboden op beurzen. Bedrukking van een logo op onze producten is uiteraard mogelijk (zie branding).

Voordelen van het serveren van salades op je beursstand:

Publiekstrekker

Een saladebar trekt bewezen meer bezoekers naar je stand.

Publiekstrekker

Verwelkom je gasten (lees: potentiële klanten) met een heerlijke salade en creëer een opening voor een gesprek.

Meer tijd

Bezoekers blijven gemiddeld langer op de stand.

Beleving

Het maken en serveren van salades creëert reuring en zorgt voor een leuke sfeer op je stand.

Gezond

Het is slim om je bedrijf te associëren met gezonde producten.

Branding

Zichtbaarheid is key! Zowel de saladebar, disposables en kleding zijn te branden met jouw logo.

BRANDING

Stadsfruit begrijpt dat zichtbaarheid key is voor bedrijven. Daarom bieden we verschillende branding opties bij onze salade catering aan. Zowel de saladebar, de disposables als de kleding kunnen worden voorzien van jouw logo of slogan.

Maakt de saladebar deel uit van een grotere marketingcampagne? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Er zijn natuurlijk tal van manieren om de salades en salaladebar te integreren met jouw bedrijf of thema. Denk aan slogans, kleuren, smaken, ingrediënten etc. Een aantal voorbeelden van slogans die onze klanten hebben gebruikt:

Do you feel the energy?

Een gezonde start

De perfecte (marketing) mix

Elk evenement is natuurlijk uniek dus vertel ons je wensen en dan denken we graag met je mee!

PRIJZEN

Elk evenement is uniek en daarom maken we graag een offerte op maat voor je! Om zo snel mogelijk een passende offerte op te kunnen sturen hebben we de volgende informatie van je nodig;

  • Hoeveel salades wil je afnemen? Dit kan een schatting zijn waarbij we eventueel een uitloop naar een bepaald aantal afspreken.
  • Hoelang wil je dat we bij jou op locatie staan?
  • Waar en wanneer vind het evenement plaats?

Als je bovenstaande informatie inclusief specifieke wensen zo volledig mogelijk doorgeeft, ontvang je meestal binnen één werkdag een offerte. Wil je eerst even overleggen kan dat natuurlijk ook.

Stuur je email naar info@stadsfruit.nl
Of bel naar 030 227 2346

Saladebar huren Stadsfruit

Saladebar huren

Huur een saladebar voor jouw evenement!

OVERZICHT CATERING


Logo Smoothies

Stadsfruit heeft de lekkerste smoothies voor je samengesteld die je gezondheid, vitaliteit en energie een boost geven.

Logo Juices

Wij toveren vers fruit, groente en kruiden om tot heerlijk gezonde juices met levendige kleuren en unieke smaak.

Logo Cocktails

Onze bartenders mixen de lekkerste cocktails en mocktails (0% alcohol) met verse ingrediënten in elkaar. Heerlijk fris en fruitig!

Logo Lemonades

Lemonades zijn een gezond en zeer lekker alternatief voor alcohol op een evenement of feestje.

Logo Fruit

Onze vrolijke fruitbar in combinatie met de levendige kleuren en geuren van fruit vormen een gezonde eyecather voor elk evenement.

Logo salades

Verras je gasten met lekkerste en gezondste salades van Stadsfruit met fruit en groente in de hoofdrol.

image
https://stadsfruit.nl/wp-content/themes/blake-1/
https://stadsfruit.nl//
#f58233
style1
scroll
Laad posts...
/home/u81218p75959/domains/stadsfruit.nl/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://stadsfruit.nl/wp-content/themes/blake-1
on
yes
yes
off
Enter your email here
on
off