Smoothies

SMOOTHIEBAR HUREN

Vanuit een unieke smoothiebar verzorgt Stadsfruit de catering van verse smoothies op elke gewenste locatie:

Bedrijven | Beurzen | Bruiloften | (Food) Festivals | Winkels |

Stadsfruit heeft de lekkerste smoothies voor je samengesteld, die je gezondheid en energie een boost geven! Onze smoothie blends bestaan uit verschillende soorten fruit, groente en pure sappen, aangevuld met verse kruiden en superfoods.

De smoothies bevatten standaard geen melkproducten, toegevoegde suikers of concentraten: keeping it healthy! Branding op bekers, smoothiebar en kleding is natuurlijk een optie.

“Good food is the foundation of genuine happiness”

– Auguste Escoffier

WERKWIJZE

Stadsfruit verzorgt smoothie catering incl. smoothiebar, materiaal, enthousiast personeel, heerlijke ingrediënten en gezonde uitstraling. Onze mobiele smoothiebar vormt een gezonde eyecather voor elk evenement. Van jou hebben we slechts een plek om te staan en elektriciteit nodig. Wij zorgen voor de rest!

Stadsfruit maakt smoothies zoals smoothies horen te zijn. Vers op locatie en met pure ingrediënten: fruit en groente en met 100% puur sap als basis. No pre-made: dit proef je!

Heb je specifieke wensen qua smaak, fruit of bijvoorbeeld kleur? Wij denken graag met je mee! Jouw logo op onze producten? Check onze branding opties (menu links). Stadsfruit serveert smoothies in bio-plastic bekers (verschillende maten) en biedt glaswerk als optie aan. Daarnaast is het op verzoek mogelijk om een groot deel van onze producten biologisch te verzorgen.

SMOOTHIEBAR

Bij Stadsfruit kan je een smoothiebar huren voor elk soort evenement. Onze mobiele smoothiebarren zijn uniek, custommade en komen in verschillende soorten stijlen en maten. Ook kan je bij Stadsfruit een unieke smoothiefiets huren.

Vertel ons je wensen rondom het evenement en wij adviseren je graag welke smoothiebar te huren. Op verzoek kunnen wij ook een smoothiebar op maat maken.

BEURSCATERING

Op een beurs wil je opvallen en zoveel mogelijk bezoekers naar jouw beursstand trekken. Een smoothiebar huren is de beste optie! Onze smoothies en juices zijn populair gebleken op beurzen en de smoothiebar is een echte publiekstrekker.

Onze shakers maken de lekkerste smoothies vers vanuit onze mooie smoothiebar of vanuit je eigen bar. Een gezond alternatief op koffie en zoetigheden die standaard worden aangeboden. Bedrukking van een logo op onze producten is uiteraard mogelijk (zie branding).

Voordelen van een smoothiebar op je beursstand:

Publiekstrekker

Een smoothiebar trekt bewezen meer bezoekers naar je stand.

Gastvrij

Verwelkom je gasten (lees: potentiële klanten) met een gezonde smoothie en creëer een opening voor een gesprek.

Meer tijd

Bezoekers blijven gemiddeld langer op de stand.

Beleving

Het maken van verse smoothies creëert reuring en zorgt voor een leuke sfeer op je stand.

Gezond

Het is slim om je bedrijf te associëren met gezonde producten.

Branding

Zichtbaarheid is key! Zowel de smoothiebar, bekers als kleding zijn te branden met jouw logo.

BRANDING

Stadsfruit begrijpt dat zichtbaarheid key is voor bedrijven. Daarom bieden we verschillende branding opties bij onze smoothiecatering aan:
– Logo op smoothiebekers
– Logo op smoothiebar
– Logo op kleding

– Gepersonaliseerd menu (in huisstijl)Maakt de smoothiebar deel uit van een grotere marketingcampagne? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Er zijn natuurlijk tal van manieren om de smoothies en smoothiebar te integreren met jouw bedrijf of thema. Denk aan slogans, kleuren, smaken etc.

Elk evenement is natuurlijk uniek dus vertel ons je wensen en dan denken we graag met je mee!

Smoothiebar huren - Shakes on Wheels

PRIJZEN

Een smoothiebar huren voor jou evenement? Elk evenement is uniek en daarom maken we graag een offerte op maat voor je! Om zo snel mogelijk een passende offerte op te kunnen sturen hebben we de volgende informatie van je nodig;

  • Hoeveel smoothies wil je afnemen? Dit kan een schatting zijn waarbij we eventueel een uitloop naar een bepaald aantal afspreken.
  • Hoelang wil je dat we bij jou op locatie staan?
  • Waar en wanneer vind het evenement plaats?

Als je bovenstaande informatie inclusief specifieke wensen zo volledig mogelijk doorgeeft, ontvang je meestal binnen één werkdag een offerte. Wil je eerst even overleggen kan dat natuurlijk ook.

Stuur je email naar info@stadsfruit.nl Of bel naar 030 227 2346

Stadsfruit-Smoothiebar huren

Smoothiebar huren

Een smoothiebar huren voor jouw evenement!

OVERZICHT CATERING

null

Wij hebben de lekkerste smoothies voor je samengesteld die je gezondheid, vitaliteit en energie een boost geven.

Juices

Met een juicer persen we vers fruit, groente en kruiden om tot een heerlijke gezonde sap.

Logo Cocktails

Onze bartenders mixen de lekkerste cocktails en mocktails (0% alcohol) met verse ingrediënten in elkaar. Heerlijk fris en fruitig!

Logo Lemonades

Lemonades zijn een gezond en zeer lekker alternatief voor alcohol op een evenement of feestje.

Logo Fruit

Onze vrolijke fruitbar in combinatie met de levendige kleuren en geuren van fruit vormen een gezonde eyecather voor elk evenement.

Logo salades

Verras je gasten met lekkerste en gezondste salades van Stadsfruit met fruit en groente in de hoofdrol.

image
https://stadsfruit.nl/wp-content/themes/blake-1/
https://stadsfruit.nl//
#f58233
style1
scroll
Laad posts...
/home/u81218p75959/domains/stadsfruit.nl/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://stadsfruit.nl/wp-content/themes/blake-1
on
yes
yes
off
Enter your email here
on
off