Smoothies

SMOOTHIES OP LOCATIE

Vanuit een toffe smoothiebar verzorgt Stadsfruit de catering van verse smoothies op elke gewenste locatie:

Bedrijven | Beurzen | Bruiloften | (Food) Festivals | Winkels | Markten

Stadsfruit smoothies zijn niet alleen lekker, maar ook lekker gezond. Een perfecte traktatie voor jouw gasten. Wij hebben de lekkerste smoothies voor je samengesteld, die je gezondheid, vitaliteit en energie een boost geven.! Onze blends bestaan uit verschillende soorten fruit, groente en pure sappen, soms aangevuld met verse kruiden en superfoods zoals matcha poeder, gojibessen & chiazaad.

De smoothies bevatten standaard geen melkproducten, toegevoegde suikers of concentraten: keeping it healthy! Branding op bekers, smoothiebar en kleding is natuurlijk een optie.

“Good food is the foundation of genuine happiness”

– Auguste Escoffier

WERKWIJZE

Stadsfruit verzorgt smoothie catering inclusief smoothiebar, materiaal, enthousiast personeel, heerlijke ingrediënten en gezonde uitstraling. Onze mobiele smoothiebar vormt een gezonde eyecather voor elk evenement.  (bekijk smoothiebarren). Van jou hebben we slechts een plek om te staan en elektriciteit nodig. Wij zorgen voor de rest!

Heb je specifieke wensen qua smaak, fruit of bijvoorbeeld kleur? Wij denken graag met je mee! Jouw logo op onze producten? Check onze branding opties (menu rechts). Stadsfruit maakt smoothies zoals smoothies horen te zijn. Vers op locatie en met pure ingrediënten: fruit en groente en met 100% puur sap (of kokosmelk) als basis. Dit proef je!

Onze shakers kunnen max. 250 smoothies (330 ml) per uur mixen. Wij serveren smoothies in plastic bekers (330ml / 240 ml / 185 ml) en bieden glaswerk en biologisch afbreekbaar materiaal als optie aan. Daarnaast is het op verzoek mogelijk om een groot deel van onze producten biologisch te verzorgen.

SMOOTHIEBAR

Stadsfruit heeft een smoothiebar voor elk soort evenement. Onze mobiele smoothiebarren zijn uit te breiden en komen in verschillende soorten, stijlen en maten. Of ga je liever voor onze smoothiefiets?

Vertel ons je wensen rondom het evenement en wij adviseren je graag. Op verzoek kunnen wij ook een smoothiebar op maat maken.

BEURSCATERING

Op een beurs wil je opvallen en zoveel mogelijk bezoekers naar jouw beursstand trekken. Onze smoothiebar is hiervoor de beste optie! Onze smoothies en juices zijn populair gebleken op beurzen en de smoothiebar is een echte publiekstrekker.

Onze shakers maken de lekkerste smoothies vers vanuit onze mooie smoothiebar of vanuit je eigen bar. Een gezond alternatief op koffie en zoetigheden die standaard worden aangeboden. Bedrukking van een logo op onze producten is uiteraard mogelijk (zie branding).

Voordelen van een smoothiebar op je beursstand:

Publiekstrekker

Een smoothiebar trekt bewezen meer bezoekers naar je stand.

Gastvrij

Verwelkom je gasten (lees: potentiële klanten) met een gezonde smoothie en creëer een opening voor een gesprek.

Meer tijd

Bezoekers blijven gemiddeld langer op de stand.

Beleving

Het maken van verse smoothies creëert reuring en zorgt voor een leuke sfeer op je stand.

Gezond

Het is slim om je bedrijf te associëren met gezonde producten.

Branding

Zichtbaarheid is key! Zowel de smoothiebar, bekers als kleding zijn te branden met jouw logo.

BRANDING

Stadsfruit begrijpt dat zichtbaarheid key is voor bedrijven. Daarom bieden we verschillende branding opties bij onze smoothiecatering aan. Zowel de smoothiebar, de bekers als de kleding kunnen worden voorzien van jouw logo of slogan.

Maakt de smoothiebar deel uit van een grotere marketingcampagne? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Er zijn natuurlijk tal van manieren om de smoothies en smoothiebar te integreren met jouw bedrijf of thema. Denk aan slogans, kleuren, smaken etc.

Een aantal voorbeelden van slogans die onze klanten hebben gebruikt:

Do you feel the energy?
Een gezonde start
De perfecte (marketing) mix

Elk evenement is natuurlijk uniek dus vertel ons je wensen en dan denken we graag met je mee!

PRIJZEN

Elk evenement is uniek en daarom maken we graag een offerte op maat voor je! Om zo snel mogelijk een passende offerte op te kunnen sturen hebben we de volgende informatie van je nodig;

  • Hoeveel smoothies wil je afnemen? Dit kan een schatting zijn waarbij we eventueel een uitloop naar een bepaald aantal afspreken.
  • Hoelang wil je dat we bij jou op locatie staan?
  • Waar en wanneer vind het evenement plaats?

Als je bovenstaande informatie inclusief specifieke wensen zo volledig mogelijk doorgeeft, ontvang je meestal binnen één werkdag een offerte. Wil je eerst even overleggen kan dat natuurlijk ook.

Stuur je email naar info@stadsfruit.nl Of bel naar 030 227 2346

Smoothiebar huren

Huur een smoothiebar voor jouw evenement!

OVERZICHT CATERING

null

Wij hebben de lekkerste smoothies voor je samengesteld die je gezondheid, vitaliteit en energie een boost geven.

Juices

Met een juicer persen we vers fruit, groente en kruiden om tot een heerlijke gezonde sap.

Logo Cocktails

Onze bartenders mixen de lekkerste cocktails en mocktails (0% alcohol) met verse ingrediënten in elkaar. Heerlijk fris en fruitig!

Logo Lemonades

Lemonades zijn een gezond en zeer lekker alternatief voor alcohol op een evenement of feestje.

Logo Fruit

Onze vrolijke fruitbar in combinatie met de levendige kleuren en geuren van fruit vormen een gezonde eyecather voor elk evenement.

Logo salades

Verras je gasten met lekkerste en gezondste salades van Stadsfruit met fruit en groente in de hoofdrol.

image
https://stadsfruit.nl/wp-content/themes/blake-1/
https://stadsfruit.nl//
#f58233
style1
scroll
Laad posts...
/home/michenq9/public_html/stadsfruit/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://stadsfruit.nl/wp-content/themes/blake-1
on
yes
yes
off
Enter your email here
on
off