Beurscatering Trends 2018

mrt 08, 2018

Michoost

Text

0

SUCCESVOLLE BEURSCATERING 2018

De meeste bedrijven zijn er zich tegenwoordig van bewust dat beurscatering een essentieel onderdeel van je strategie vormt tijdens een beursevenement. Een totaalconcept, waarbij de beleving van de klant aangenaam beïnvloed wordt door jouw culinaire visitekaartje. Want een succesvolle catering vormt de basis voor een succesvolle beurs. Door je potentiële klant te verrassen en verwennen met onze overheerlijke versnaperingen, geef je hem net even wat meer aandacht. En daarmee zorg je voor een onvergetelijke beursbeleving!

Wij zetten de trends op het gebied van beurscatering anno 2018 voor je op een rij:

Geslaagde beurs


De uitstraling van je bedrijf is het visitekaartje, waarmee je een goede eerste indruk kunt maken. De prioriteit daarbij ligt uiteraard op je eigen expertise, op het binnenhalen van nieuwe opdrachtgevers en onderhouden van bestaande relaties. Een veeleisende taak om de concurrentie een slag voor te blijven. Juist dan is het prettig om te weten dat de catering voor de rest zorgt: met een persoonlijke service en culinaire presentatie jouw bedrijf in het zonnetje zetten. Als beurscateraars weten wij namelijk exact hoe we jouw klant in de watten moeten leggen. En door alles soepel en professioneel te laten verlopen helpen wij je jouw doel te bereiken: een geslaagde beurs!

De consument verwacht meer


De tijd dat snacks bleven steken bij een bitterbal of een stukje kaas ligt ver achter ons. Consumenten van nu zijn bewuster en verwachten meer. Daarbij spelen niet alleen smaakbeleving en uitstraling een rol, maar ook duurzaamheid, gezondheid en de herkomst van producten. Een veranderende trend, die om een andere invulling van het aanbod vraagt. Maar met welke snacks komt u wel goed voor de dag?

Zoals uw eigen expertise meegroeit met de ontwikkelingen in de markt, is ook de professionele beurscatering onderhevig aan nieuwe trends. Mensen willen graag verrast worden met pure, gezonde en originele gerechten.

De belangrijkste beurscatering trends voor 2018


Lichte, gezonde snacks


Traditionele maaltijden worden minder vanzelfsprekend; tijdens meerdere eetmomenten per dag kun je genieten van lichte, gezonde snacks, rustieke broodjes en verse salades.

Fastfood

De combinatie van bewust en gemakkelijk creëert een nieuwe trend: de gezonde ‘fastfood’.

Fusion

‘Fusion cooking’ staat volop in de aandacht: verschillende producten en smaken worden gecombineerd tot wereldse gerechten met onverwachtse smaakeffecten.

Meer groen

Terwijl vlees aan populariteit inboet, krijgen groentes steeds vaker een hoofdrol in het menu.

Bowlfood

Ook bowlfood is bezig aan een opmars. In een bowl zijn diverse ingrediënten, zoals bijvoorbeeld verse groenten en fruit verwerkt. Smoothiebowls met toppings zijn hierin ook een trend.

Minder suiker

Suiker blijft een ongewenste factor. Vooral als het gaat om toegevoegde suikers. Men kiest liever voor voedzame en pure producten.

“If you want to stand out from the crowd, give people a reason not to forget you.”

- Richard Branson

Sta jij binnenkort op een beurs en wil je jouw gasten iets speciaals aanbieden? Stadsfruit verzorgt een verrassende, gezonde beurscatering, waarin fruit, groenten en pure producten een hoofdrol spelen. Naast verse smoothies, juices en cocktails behoort een saladebar ook tot de mogelijkheden. Ons motto voor alles is: gezond en lekker!

Post by Michoost

Comments are closed.