Yoga

YOGA VOOR BEDRIJVEN

Yoga is de manier om zowel lichamelijk als geestelijk in balans te komen. Daarom zien we dat ook bedrijfsyoga steeds populairder wordt. Stadsfruit verzorgt yoga voor bedrijven waarbij onze yogaleraar/lerares bij jou op het werk een workshop in het teken van yoga verzorgt.

De yoga workshop is voor iedereen toegangkelijk en bestaat uit yoga oefeningen speciaal ontworpen voor bedrijven. Tijdens de workshop ligt de focus op houding en ademhalingsoefeningen, actieve ontspanning, het vergroten van flexibiliteit en het verlichten van stress. Namasté!

“Exercise is the key not only to physical health but to peace of mind”

– Nelson Mandela

Yoga voor bedrijven

Boek een yoga workshop op het werk!

WERKWIJZE

De focus van de yoga voor bedrijven ligt op het verbeteren van lichaamshouding en de doorbloeding door het rekken en aanspannen van spieren. Doordat de aandacht ligt op ademhaling en je bewust met het lichaam bezig bent, kan yoga een kalmerend effect hebben en leiden tot een vermindering van stress. Hierdoor neemt de productiviteit op de werkvloer toe. Een win-win situatie dus!

Yoga voor bedrijven bestaat uit praktische oefeningen waar men niet persé geoefend of lenig voor hoeft te zijn. De yoga oefeningen kunnen low-key in werkkleding, zittend in een stoel worden uitgevoerd maar ook in een uitgebreidere lesvorm, eventueel op een mat in een daarvoor bestemde ruimte. We sluiten de workshop af met een aantal praktische tips over actief ontspannen op het werk.

De yoga workshop van Stadsfruit duurt 45 of 60 minuten.

Yoga op het werk

Boek een yoga workshop op het werk!

PRIJZEN

Heb je interesse in yoga voor bedrijven? De inhoud van de workshop wordt afgestemd op jouw specifieke situatie. Neem dus contact met ons voor het bespreken van je wensen en de mogelijkheden.

Uiteraard is het mogelijk om yoga in combinatie met onze andere healthy concepts uit te voeren. Sluit bijvoorbeeld de yogales af met een heerlijk gezonde juice of smoothie. We kunnen ook een gehele dag in het kader van gezondheid en vitaliteit op jouw werk organiseren. Bekijk hiervoor Healthy Work Day

Yoga voor Bedrijven

Boek een Yoga Workshop op het werk!

VITALITEIT OP HET WERK

 • BOOTCAMP

  Een leuke en energieke bootcamp les onder begeleiding van een professionele leraar.

 • YOGA

  Voor de mentale rust is yoga de activiteit bij uitstek. Een combinatie van beweging, ademhaling en ontspanning.

 • MASSAGE

  Voor de ultieme ontspanning een heerlijke stoelmassage die helpt om de spieren te ontspannen.

 • SMOOTHIEBAR / JUICEBAR

  Heerlijk genieten van gezonde juices of smoothies, vers gemaakt met fruit, groentes, verse kruiden en eventueel superfoods.

 • HEALTHY SALADES

  Kies voor een gezonde lunch in de vorm van lekkere en gezonde salades.

image
https://stadsfruit.nl/wp-content/themes/blake-1/
https://stadsfruit.nl//
#f58233
style1
scroll
Laad posts...
/home/u81218p75959/domains/stadsfruit.nl/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://stadsfruit.nl/wp-content/themes/blake-1
on
yes
yes
off
Enter your email here
on
off